Spoko.Zapłacę tą złotówke, ale jeśli mi jej nikt później nie zwróci tj szef lub klijent to na drugi raz nie jadę w to miejsce i ch...Klijent zostanie bez towaru i tyle
Jesteśmy na dobrej "drodze" żeby płacić za patrzenie w stronę płatnego parkingu. Zapuścisz "żurawia" to sru...kolczatka wyskakuje i 5 "zeta leci".
a co z firmami panstwowymi, które mają ryczałt na parkowanie wszędzie?
Chore miasto a szczególnie ci radni bezradni jedno tylko potrafią podatki na ludność nakładać
a co z firmami panstwowymi, które mają ryczałt na parkowanie wszędzie?
Ile będzie kosztowało parkowanie furmanki z koniem karym, a ile z siwkiem. Gniade podobno za free, ale gniady mi zdech. Przywoże jaja, śmietanę i mliko do urzędu i nie wiem o ile podnieść cenę.
no i dobrze bo najwięcej to ci co mają fury za kilkaset tysięcy to wala w ch..a i wkładaja te tabliczki 'zaopatrzenie' wydrukowane na drukarkach ..... niech płacą kapcie , koniec dobrej zmiany......
Nie dość że jest ciężko podjechać do sklepu z towarem to jeszcze mam płacić przecież pracodawca mi nie odda kasy za parkowanie Bo powie bo po co tam stawales i mam k.. nosić paletę kilometr od sklepu skandal
Najwyższy czas zainteresować się osobowkami z tabliczką zaopatrzenie. Jak osobowy może być zarejestrowany jako ciężarowy? Chore przepisy.
"rozszerzenie katalogu na inne dokumenty które potwierdzają zameldowanie" - czyli jakie dokumenty ? Przecież w żadnym dokumencie który posiadam nie ma wskazanego miejsca zameldowania. To jest tworzenie regulaminu który jest niezgodny z aktami wyższego rzędu. Nie istnieje w Polsce obowiązek zameldowania, pozbyliśmy się wreszcie tego bolszewickiego wymysłu. Nie można zmuszać człowieka do tego żeby przedstawiał dokumenty potwierdzające sytuację która nie istnieje. Czy sam sobie mam wyprodukować dokument którego nie ma Ustawie ? Można powiedzieć, że taki zapis to radosna twórczość prowincjonalnych urzędników.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!